ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mehmet Arıyeşil İlkokulu

Şehit Mehmet Arıyeşil İlkokulu

Çamlıca Mahallesi. Ergin Sokak. No4 Tepebaşı /ESKİŞEHİR
Vizyon
Bilimsel gelişmelere açık, hayat boyu öğrenme ilkesini benimseyen öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Sürekli öğrenen,öğrendiklerini günlük yaşamla ilişkilendiren ve öğrendikçe gelişen,Öz güveni yüksek olan ve bu kapsamda hem kendisine, hem de başkalarına güven duyan,Sorumluklarını bilen ve bunları yerine getiren,Araştırma, sorgulama,eleştirel ve yaratıcı düşünebilme becerileri gelişmiş olan,Etkili iletişim becerilerine sahip olan, çevresiyle sürekli etkileşim içerisinde bulunan,Eğitim teknolojilerini kullanabilen ve bu yeteneğini diğerbireylere aktarabilen öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Başarılar
2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı:İlköğretim Okulları 1500 m. atletizm Yarışmalarında Yıldız kızlar İl İl birinciliği ve üçüncülüğü 2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı:İlköğretim Okulları Hentbol Yarışmalarında Yıldız Erkekler İl Üçüncülüğü 2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı:İlköğretim Okulları Hentbol Yarışmalarında Yıldız Kızlar İl Dördüncülüğü 2011/2012 Eğitim Öğretim Yılı:İlköğretim Okulları Hentbol Yarışmalarında Yıldız Erkekler İl Üçüncülüğü 2011/2012 Eğitim Öğretim Yılı:İlköğretim Okulları Hentbol Yarışmalarında Küçük Kızlar İl Üçüncülüğü
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tekli)
08:50/14:45
Doğalgaz/Kalorifer
Ulaşım
Ulaşım şehir içi Odunpazarı mevkiinden kalkan 16 siyah Halk Otobüsü ve Millet Bahçesi´nin yanından hareket eden ve Ali Fuat Güven Caddesinden geçen siyah 16/38 nolu dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Çamlıca Mahallesi Ergin Sokak No:4 Tepebaşı/Eskişehir
İl merkezine 6 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.