ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mehmet Arıyeşil İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında;

• Aralık ayında Şiir okumaları yapıldı.
  • En iyi cümle afişi hazırlandı.
  • Hikaye Anlatma çalışmaları yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında;

• Kasım ayından veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.
  • Sınıf Panoları hazırlandı.
  • Eser Okumaları yapıldı.

Ock

ÇEDES projesi kapsamında Ocak ayında "Merhamet ve Yardımseverli" temaları işlendi.

Ock

ÇEDES projesi kapsamında Kasım ayına "Sorumluluk ve Özdenetim" temaları işlendi.

Ock

ÇEDES projesi kapsamında Ekim ayına "Edep, Saygı ve Nezaket" temaları işlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ara

Çedes(Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında ; Merhamet ve Yardımseverlik teması çerçevesinde kuşlara yiyecek hazırladık.

Ekm

Cumhuriyetimin yüzüncü yılı okulumuzda, öğrencilerimizin ve velilerimizin büyük katılımı ile coşku ile kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için Kod Haftası 2023'ün ana teması "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" olarak belirlenmiştir.  Okulumuzda da öğrencilerimizin kodlama ile tanışması ve bu becerilerini geliştirebilmesi amacıyla Cumhuriyetimizin 100.Yılı ile ilgili kodlama boyama etkinlikleri yapılmıştır.

Ağu

Değerli Velilerimiz daha önceden 4 Eylül 2023 Pazartesl Günü anasınıfı ve 1. Sınıflar için kura çekimi olduğunu duyurmuştuk. Milli Eğitim Müdürlüğümüzden bugün gelen resmi  yazıya göre İl Genelinde kura işlemi 1 Eylül Cuma Günü  İl  Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen  Şube Müdürümüz tarafından, saat 09:00 da gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen anasınıfı ve 1. sınıfa başlayacak öğrencisi olan tüm  velilerimiz davetlidir.

Yavuz Engin GÜL

Ağu

2014-2023 Eğitim Öğretim yılları arasında, okulumuzda okul müdürü olarak 8 yıldır görev yapan İsmail MEŞE görevinden ayrılmadan kendisine öğretmenlerimiz tarafından veda yemeği düzenlenmiştir. Kendisine okulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Tem

Okulumuzda görev yapmakta iken rahatsızlığı nedeniyle 2019 yılında kaybettiğimiz değerli Öğretmenimiz Öznur EDİRNE  nin ismi Okulumuz Çok Amaçlı Salonuna verilmiştir.
Hayırsever bir dernek tarafından Öznur EDİRNE anısına donatımı yapılmış olup, Çok Amaçlı Salonumuzda ismi yaşatılmaya devam edecektir.
Okulumuz Öğretmenlerinin katılımları ile Öğretmenimizin Annesi Yurdagül SAĞ, eşi Çağrı EDİRNE ve Okul Müdürümüz İsmail MEŞE tarafından Çok Amaçlı Salon açılışı yapıldı.

Tem

ÇEDES Projesi kapsamında; kardeş okulumuz yararına (Hatay İli Hassa İlçesi Eğribucak İlkokulu) Okulumuzda kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir ile Kardeş okulumuza fotokopi makinası ve toner gönderimi yapıldı. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize, katkılarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuzdaki Yaz Okulu İngilizce ve Matematik Kurslarında  eğitim   ögretime Pazartesi , Salı ve Çarşamba  günleri devam edilmektedir.