ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mehmet Arıyeşil İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Ayrıca okul öncesi öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında Tepebaşı ilçesinde 1. , Eskişehir ilinde 2.olan  öğrencimiz Simay Su Vural'a ve  okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında 1.olan 3D sınıfı öğrencimiz Elif Şahin'e okul müdürümüz İsmail Meşe hediyelerini takdim etti.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZCAN İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında 1.olan Simay Su VURAL'ı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan ödül töreninde tebrik ederek başarılarının devamını diledi.Davetleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Şbt

Tepebaşı ilçemizde okul öncesi öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Simay Su Vural 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyor,emeği geçen ailesi ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Tutum,Yatırım ve Türk  Malları Haftasını(Yerli Malı Haftası) kutladık.Hafta boyu Annelerimizin yaptığı  kekleri yedik.Çeşit çeşit meyveler yedik. Sebze ve meyve etkinlikleri yaparak taçlarimizi taktık.Yerli tüketimin artması amacıyla yerli malı kullanımının önemi vurgulanarak bilgilendirme çalışmaları yaptık.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinlikler izleyicilere sunuldu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı Teşekkür Ederiz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84.Yıldönümü nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlendi.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla anıyor, bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacağımıza ve ilkelerinden ayrılmayacağımıza söz veriyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Bayramın coşkuyla kutlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Mrt

Öğrencilerimiz "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" kapsamında rengarenk çorapları ile farkındalık çalışması yaptı. Günün anlam ve önemine ilişkin olarak farklı renklerde çorapları ellerine giyen öğrencilerimiz, down sendromu hakkında öğretmenleri tarafından bilgilendirildi.

Down Sendromu bir hastalık değil, yaşam boyu devam eden bir farklılıktır

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

75.Yıl Özel İdare Şehit Mehmet Arıyeşil İlkokulu ailesi olarak  giriştiğimiz iyilik hareketinden yüzümüzün akıyla çıktık. 48 ünite kan ile 144 cana umut olduk.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101. yılında,  Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

4/D sınıfı öğrencilerinin,öğretmenleri Latife GÖKÇE rehberliğinde yürüttükleri "Bilim İnsanları Masal Anlatıyor" projesi devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimize kişisel temizlik ve çevre temizliği konularını küçük yaşlardan itibaren aile ve okul desteği ile kazandırmak adına "TEMİZ SINIF TEMİZ OKUL"  projesi kapsamında her hafta en temiz sınıf seçimi yapılmaya başlanmıştır.

En temiz sınıf seçilen 4-D sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Okulumuza ismi verilen Şehit Mehmet Arıyeşil için hazırlanan Şehit Köşemizin açılışını şehit ailemizin katıldığı tören ile gerçekleştirdik. Yanımızda olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.