ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mehmet Arıyeşil İlkokulu

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 98. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği

Başkan

Dudu YILMAZ

Muhasıp Üye

Kamile Adamhan

Başkan Yardımcısı

Damla Oleroğlu

Sekreter

Ayşegül BAKIR

Üye

Aysel DEVRİM

Saliha Bulut

Fatma Şengil

Nihal Bali

Güneş Güvenç

Sinem Tunç

Denetim Kurulu

Asil Veli : Sevcan Karataş

Yedek Veli : Kamile Adamhan

Ekm

"Mevlid-i Nebi Haftası" çerçevesinde okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Songül Akyiğit Ateş ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program okulumuz bahçesinde öğrencilerimize sunuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2020 eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreninde okulumuz ögretmeni Latife Gökçe yaptığı projeler ile ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildi. Ayrıca Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile okulumuz, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından eTwinning School Ödülüne layık görülmüştür. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

ÇÖPLER YERDE DEĞİL CEPTE PROJESİNİN SONUNDA 1/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ KATILIM SERTİFİKALARINI ALDILAR.

May

Vantrolog Gözde Dizdar kuklası Şeker ile beraber projemizde yer alan öğrencilerimiz ile buluştu.

May

3-A Sınıfı öğrencileri maddenin hallerini deneylerle öğrendi.

Eyl

Sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, değerli öğretmenlerimize 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında sağlıklı ve başarılı bir yıl dileriz.